Bli abonnent og spar

20% på alle leveringer på alle produkter du abonnerer på.

Hvorfor Grubbonent?

Vi elsker hunder. Og vi vil at hunden din skal leve et lengre, mer aktivt og lykkeligere liv. Produktene du får hos oss fungerer best når de blir tatt over tid, og vi ønsker å legge til rette for dette.

Derfor får alle Grubbonenter 20% og fri frakt på alle leveringer fra oss. Du velger mengde etter hundens vekt. Vi ordner resten. Da er det bare å lene seg tilbake å vente på den månedlige leveringen. 

Fordelene

Du har full kontroll

Stopp, frys eller endre leveringene når som helst

Du går aldri tom

Levert kostnadsfritt direkte til deg månedlig så du kan fortsette å ta vare på hundens helse.

Du får medlemstilbud

Du får nyheter, tilbud og nye produkter før alle andre.

Vanlige spørsmål

Abonnementet faktureres alltid dagen varene sendes fra vårt lager, med betalingsmetoden som du valgte da du startet abonnementet.

Våre kundeservicemedarbeidere sitter klarer til å hjelpe deg, og har åpent mandag til fredag 08-16. Du kan sende oss en e-post: kundeservice@grubbo.no

Har du fått en betalingspåminnelse om utestående fordring, ber vi deg vennlig betale fakturen så snart du kan og kontakte fakturautsteder om du har spørsmål eller innsigelser. Fakturautsteder hos Grubbo er en av våre samarbeidspartnere Klarna, noe som står tydelig oppført på selve betalingspåminnelsen. Vi minner om at det er ditt ansvar å etterlyse fakturaer du eventuelt ikke har motatt og at Klarna vil ilegge gebyrer og renter ved for sen eller mangelfull betaling. 
Vi gjør oppmerksom på at Grubbo ikke på noe tidspunkt kan holdes ansvarlig for eventuelle gebyrer du pådrar deg, og innsigelser rundt gebyrer må rettes til fakturautsteder.

Ja. Når vi har sendt bestillingen. din vil du motta sendingsbekreftelse på e-post. Denne inneholder også sporingsnummer, slik at du kan følge med på hvor pakken befinner seg.

Du kan abonnere på disse: