Om oss

Om oss

Grubbo er et norsk selskap som logrer for å gjøre livet enklere, sunnere og bedre for alle hunder. Våre firbente venner er med oss gjennom opp- og nedturer, og fortjener kun det beste. Vi ønsker å skape gode øyeblikk mellom hund og eier ved å tilby produkter som bidrar til et sunt og lykkelig hundeliv. Dette er drivkraften bak alt vi gjør i Grubbo.

Grubbo er like glad i hunder som det du er, og derfor har vi lagt all kjærlighet og omtanke i produktene våre, og tilsatt en stor porsjon vitenskap og naturlige ingredienser.

Resultatet er effektive produkter som hjelper hunden din på flere områder. Vi er opptatt av å skape produkter som er enkle å bruke, og som hundene elsker, samtidig som de er nøye sammensatt for å virke målrettet.

Alle produktene våre er utviklet i Norge og produsert i Europa.

Vi bruker kun kjente og veldokumenterte ingredienser med bevist effekt, og du kan være trygg på at alle produktene våre holder høy kvalitet og er produsert etter strenge krav til innhold, renhet og kvalitet.

Hundens fysiske og mentale helse påvirker hele familien. Når hunden har det bra, ligger alt til rette for gode opplevelser sammen. Grubbo hjelper deg på veien.

arrow